• Open-Hours:10 am to 7pm
  • info@yoursite.com

Ik heb een nieuwe outfit nodig

Ik heb een nieuwe outfit nodig

Ik ga meedoen aan een tv-programma en daar heb ik de juiste outfit voor nodig. Dat is nog makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien ik een vrij dure smaak heb maar ook niet per se als een snob wil overkomen op tv. Daarom ben ik een beetje gaan kijken naar wat er nou tussenin zit. Want als ik iets koop, wil ik wel gewoon dat het mooi spul is en dat ik niet ergens halverwege het programma uit mijn broek zou scheuren. Een overhemd was snel aangeschaft, maar ik had nog een broek en schoenen nodig. Van daaruit kwam ik op Jacob Cohen en Mason Garments.

De broek en de schoenen 

Het ging eigenlijk best wel vlot toen ik eenmaal op de website was beland waarvan ik wist dat ik er ging slagen. Het is een mooie prijsklasse allemaal en ik weet zeker dat het van een beste kwaliteit is, omdat ik er wel eens eerder een broek heb gekocht van hetzelfde merk. En wederom moet ik zeggen dat het me zeker niet is tegengevallen! De Italiaanse luxe druipt ervan af, met een labeltje van paardenhaar, verzilverde knopen en een bijpassende zakdoek. Dat is iets waar ik toch wel waarde aan hecht, en dan is het maar een tikkeltje duurder.

Liever te duur dan niet goed

Ook de schoenen waren van een uitstekende kwaliteit, en precies het model dat ik zocht. Een beetje smart, niet te casual maar ook geen puntschoenen. Bij Mason is het ontwerp simpel, elegant en stijlvol. En boven alles zijn beide kledingstukken gewoon goed: een mooie afwisseling van luxe en praktisch nut. Ik ben heel tevreden met de outfit die ik heb uitgekozen en heb er veel vertrouwen in dat het met het tv-programma helemaal zal goed komen, en al helemaal met deze outfit, waar ik erg blij mee ben. Zo kom ik goed voor de dag en heb ik een outfit die ik vaker kan dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *